Offerte aanvraag voor een nieuwe website

Bedankt dat je de tijd neemt om ‘mij’ te overwegen voor het ontwerpen en ontwikkelen van jouw nieuwe WordPress-website. Ik kan niet wachten om jouw visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat je website er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook optimaal presteert!

Bij mij krijg je niet alleen een website, maar ook de mogelijkheid om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je site gemakkelijk kan worden gevonden door zoekmachines en dat deze er perfect uitziet op alle apparaten.

En omdat ik begrijp dat het budget voor een nieuwe website belangrijk is, zorg ik ervoor dat we binnen jouw budget blijven. Ik bied een transparante offerte waarin alle kosten zijn opgenomen, zonder verrassingen achteraf.

Dus waar wacht je nog op? Vul ons offerteformulier in en laat mij weten wat je voor ogen hebt:

  Jouw naam

  Bedrijfsnaam

  Jouw e-mailadres

  .

  Graag de volgende onderdelen die van toepassing zijn aanvinken

  Website onderdelen:

  1: Wat zijn (ongeveer) het aantal pagina's/knoppen op de nieuwe website?

  Tot 4 pagina's/knoppenTot 5 tot 7 pagina's/knoppenTot 8 tot 14 pagina's/knoppenmeer dan 14 pagina's/knoppenNog geen idee

  2: Tekst en logo en beelden. Wat kun je aanleveren? (meerdere opties mogelijk)

  Logo wordt aangeleverdWebteksten worden aangeleverdFoto's worden aangeleverdEventuele vertaling wordt aangeleverd

  3: Zijn er optionele onderdelen m.b.t. de bouw van de website van toepassing? (meerdere opties mogelijk)

  Aankoop van Stockfoto'sPremium Spamfilter (op mailformulier, om spam tegen te houden)Extra taal versieTeksten laten vertalen

  Domein en Hosting:

  4: Wat is van toepassing? (meerdere opties mogelijk)

  Domeinnaam:
  .nl domeinnaam laten registrerenbestaande .nl domeinnaam verhuizen.com domeinnaam laten registrerenbestaande .com domeinnaam verhuizenandere domeinextensie laten registrerenandere domeinextensie verhuizenAnders (graag toelichten bij opmerkingen)
  Hosting:
  Ik wil ook graag bij jouw hostenIk heb zelf al hostingruimteAnders (graag toelichten bij opmerkingen)
  Aanvullende services (Dit loopt via een maandpakket):

  5: Welke diensten wil je dat ik na oplevering voor je ga uitvoeren? (meerdere opties mogelijk)

  Technische onderhoud (o.a. maandelijks updaten van WordPress en PluginsGrafische onderhouden (o.a. nieuwe content laten plaatsen)Zoekmachine Optimalisatie / SEO (voor goede score in Google)Anders (graag hieronder toelichten)

  6: Omschrijf kort jouw diensten, producten, markt en werkgebied:

  7: Omschrijf kort jouw ideeën, wensen, bijzondere functionaliteiten in de site, het project en eventuele opmerkingen

  Door Tjeerd Engel

  Als freelance webdesigner uit Friesland, help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun WordPress website en SEO. Mijn 22 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe WordPress websites en zoekmachine optimalisatie (SEO). Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij WordPress ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe? Stuur mij dan een e-mail: info@tjeerdengel.nl of bel mij via 06 - 119 52 361